"Sultanbeyli’nin tapu sorununu bir gecede çözeceğiz"

İstanbul’un sorunlarına kulak verdiği gezilerinde son durağı Sultanbeyli olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti örgütü tarafından kalabalık bir ekiple karşılandı.

Başbakan Sultanbeyli’ne baksın
Sultanbeyli’ndeki depreme dayanıksız binaların oluşturduğu tehdide işaret eden Tekin, “Başbakan üçüncü köprü güzergâhını helikopterle gezeceğine Sultanbeyli’ne gelsin de depreme dayanıksız binaların iç acıtan halini görsün. 41 bin bina var Sultanbeyli’nde; 37 bini çürük, depreme dayanıksız. Bu sorunların hepsini Sultanbeyli halkıyla birlikte biz çözeceğiz. Sultanbeyli mahalle muhtarları da burada. Onların önünde söz veriyorum, dile getirilmeyen hiçbir sorun kalmayacak, bu sorunların hepsini halkımızla beraber, kol kola çözeceğiz.” sözünü verdi.

Hak arama mücadelesini sokak sokak örgütleyeceğiz
Nisan ayından itibaren bütün İstanbul’u sokak sokak gezeceğini ilan eden CHP Genel Başkan Yardımcısı, “Ben İstanbul milletvekiliyim, Eski İstanbul İl Başkanıyım, 13 yıllık belediye başkan vekilliği görevini yapan insanım, Türkiye’nin en büyük ilçesinde hem de. Biz bu işi iyi biliriz. İstanbul’un, Sultanbeyli’nin tüm sorunlarını çözecek irade CHP’nin kadroları içinde mevcuttur. Sadece ben değil, CHP’nin içinde bir sürü belediye başkanlığı yapabilecek arkadaşımız var. CHP hakkı yenilen, yenilmeye çalışılan, fakir bırakılan yoksullaştırılmış, halkımızın yanında olan bir partidir. Sultanbeyli halkının hak arama mücadelesini birlikte, kol kola vereceğiz. Sokak sokak örgütleyeceğiz bunu.” ifadelerinde bulundu.

“Başbakan, seni Sultanbeyli’nden yıkacağız!”
Başbakan Erdoğan’ın din, iman söylemleri ile iktidara gelip, dün kaçak oturduğu evini, fakir hayatını unuttuğunu belirten Tekin, Başbakan Erdoğan’a “Sayın Başbakan kork, seni Sultanbeyli’nde yıkacağız! Sultanbeyli halkının hakkını senin yandaşlarına, yalakalarına yedirtmeyeceğiz. Din, iman, Allah diyerek geldiniz, sizin de eviniz kaçaktı. Sizin de tapu probleminiz vardı. Ceplerinizi doldurdunuz, tapularınızı ayarladınız, fakir halkımızı unuttunuz.” sözleriyle seslendi.

CHP Sultanbeyli ilçe örgütünde Sultanbeylililerin sorunlarını dinleyen Tekin, bir cenaze törenine katılmak için ilçe örgütünden ayrıldı.

Pazartesi, 11 Şubat 2013 12:36