CHP'de seferberlik taktiği

Olağanüstü kurultayla kadrolarını yenileyen CHP genel seçimlere "seferberlik" taktiği ile hazırlanacak.

Genel Sekreter Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve tüm Genel Başkan yardımcılarının bayram sonrası 81 ile ziyaretler gerçekleştireceğini kaydetti.
Tekin, CHP'nin seçim taktiğinin değiştiğini belirtti ve şöyle devam etti;
"Dünya kamuoyunda ve yolsuzluk konusunda iç poltikada yıpranan hükümet ile ilgili sorunlar bu seçimlerde birinci gündem maddemiz olmayacak. Anadolu'yu köy köy gezerek, vatandaşın sorunlarının çözüm yollarını içeren projelerimizi anlatacağız. İşsizlik, yoksulluk ve çözüm yolları bizim seçim sürecinde birinci gündem maddemiz olacak. Sadece Kılıçdaroğlu değil tüm CHP kadroları, belediyelerimiz ve örgütlerimizle teyakkuzda olacağız. Vatandaşa ekonomi ile ilgili projelerimizi anlatacağız.
CHP'yi Anadolu'ya yanlış anlatan besleme ve haram medyanın iki yüzlülüğünü vatandaşa bire bir anlatacağız. Bir seferberlik başlatıyoruz. Üyelik sistemimizi de yeniliyoruz. Halkımıza, ülkemizi bekeleyen tehlikelere karşı durmak isteyen herkese çağrı yapıyoruz. Önümüzde Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını şekillendirecek bir seçim var. Bu seçim diğerleri gibi değil. Bütün muhalif güçleri bu gidişattan rahatsız olan yurttaşalarımızı CHP limanına bekliyoruz. Gelin hep beraber Türkiye'nin geleceğini inşa edelim.
Bu coğrafyada ayak basmadık yer bırakmayacağız. Kılıçdaroglu da ilk ziyaretini Uşak ve Manise’dan başlatacak. Sonrasında program çerçevesinde Urfa gibi Güneydoğu illerine de gideceğiz."

Perşembe, 25 Eylül 2014 10:10