Gürsel Tekin: Biri sizi gözetleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi 81 ilde görüntülü telekonferans sistemine geçti. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Voice IP (görüntülü telekonferans) sistemi ile 81 il başkanı ile 24 saat online iletişim halinde olunacağını, Türkiye'nin her ilindeki olayların anında görüntülenerek Cumhuriyet Halk Partisinin haber ajansı gibi yurttaşları bilgilendireceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, örgütlerle iletişimi hızlandırmak ve daha etkin hale getirmek için görüntülü telekonferans sistemi kurduklarını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi 13.katta bir basın toplantısı ile tanıtılan ve 81 il başkanlığında hayata geçen görüntülü telekonferans sistemi gazetecilere tanıtıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları ve 81 il başkanının makamlarına kurulacak olan voice IP sistemi ile Genel Merkez - CHP örgütü iletişimini hızlandırmayı hedeflediklerini belirten Tekin; "Bu sistemi 81 il örgütümüzün tamamına uyguluyoruz. Genel Başkanımızın makamına da evine de sistemi kuracağız. Böylece Türkiye'deki tüm illerde 7 gün 24 saat, gelişen olaylar ile ilgili anlık bilgi alma, müdahale etme ve yönlendirme şansımız olacak. Akıllı telefon ve tabletlere de entegre olan bu sistem ile örgütümüz haber ajansı gibi hizmet vererek, bölgelerde yaşanan her gelişmeyi anlık olarak basına ve yurttaşlarımıza görüntülü olarak duyuracaktır."  açıklamasında bulundu.

Gazetecilere yaptığı sunumda , sistemi çalıştırarak pilot bölge olarak belirlenen İstanbul ve Bursa ile görüntülü telekonferans bağlantısı gerçekleştiren Tekin, il yöneticilerine cumhurbaşkanlığı seçimi ve çatı aday konusunda bölgelerindeki yansımaların ne yönde olduğunu sorarak bilgi aldı.

Sisteminin önümüzde günlerde tam anlamıyla hayata geçeceğini belirten Gürsel Tekin, gerek Genel Merkez'in il başkanlıklarıyla, gerekse il başkanlarının ve CHP örgütünün birbiri ile sürekli diyalog halinde olarak örgüt içi iletişimi güçlendireceği ve kamuoyuna canlı haber verme konusunda CHP'nin haber ajansı gibi çalışacağını ifade ederek hükümet ve kamu görevlilerine "Biri sizi gözetleyecek!" mesajı verdi.

Perşembe, 19 Haziran 2014 13:29