53 mitingin sorumluluğu Gürsel Tekin'de

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dün yapılan MYK toplantısında  81 ilin karış karış dolaşılacağını ve çalmadık kapı, sıkmadık el bırakılmayacağını belirterek illeri CHP MYK üyeleri, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Sekreteri ve Kadın ile Gençlik Kolları Genel Başkanlarının sorumluluğuna verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin 28 Şubat – 29 Mart tarihleri arasında  Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yapacağı 53 mitingin sorumlusu, koordinatörü, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil İstanbul ile İzmir'in, Genel Başkan Yardımcılarından Adnan Keskin İzmir'in, Gökhan Günaydın da Ankara'nın denetmeni olarak görevlendirildi.

CHP mitinglerinin koordinatörü Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 28 Şubat Cuma günü Çanakkale’den başlayacak ve 29 Mart günü İstanbul’daki Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programı, CHP MYK üyelerinin, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Sekreteri, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanlarıyla bazı PM Üyelerinin seçim çalışmalarından sorumlu oldukları iller hakkında bilgi verdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK’da alınan bu konuyla ilgili kararları açıklayan Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Şafak Pavey ile Perihan Sarı'nın Diyarbakır dahil 6, Umut Oran'ın Adana dahil 6, Faruk Loğoğlu'nun Antalya dahil 5, Erdoğan Toprak'ın Malatya dahil 6, Gökhan Günaydın'ın Ankara dahil 7, Faik Öztrak'ın Kocaeli dahil 6, Sencer Ayata'nın Zonguldak dahil 6, Nihat Matkap'ın Eskişehir, Bursa dahil 5, Haluk Koç’un Trabzon-Samsun dahil 6, Emrehan Halıcı'nın Rize dahil 6, Sezgin Tanrıkulu, PM üyeleri Ercan Karakaş ile Fikri Sağlar Şırnak-Hakkari dahil 8, Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan Mersin-Konya dahil 6, Gençlik Kolları Genel Başkanı İnanç Yıldız'ın da Çorum-Amasya dahil 6 ilin seçim çalışmalarından sorumlu olduğunu belirtti.

Perşembe, 27 Şubat 2014 15:42